De bijna 2400 kilo gevonden cocaïne zal donderdag worden vernietigd ~ Brokopondo Suriname

Drugs Suriname Paramaribo

Suriname ~ De politie heeft dinsdag (vandaag) vier personen in verzekering gesteld in verband met het onderzoek naar de vangst van bijna 2400 kilo cocaïne vorige week op de Jules Sedney haven.

[quads id=1]

Dit wordt tegenover de Ware Tijd bevestigd door waarnemend-korpschef Roberto Prade.

Het gaat in deze om de inklaarders Hillary G. (55) en Vanelle M. (30) en truckchauffeur Shailendra O. (43) Uit andere bron verneemt de krant dat de douaneambtenaar Dharmindersingh A. (49) zich vandaag ook bij de politie moest aanmelden om gehoord te worden.

[quads id=1]

Hij is naar verluidt de douanier die Nickerie de containers met rijst waarin de drugs zijn gevonden had geïnspecteerd en verzegeld. Ook hij is in verzekering gesteld.

In verband met de liquidatie van de ondernemer Nitinder Oemrawsingh maandag in Guyana, zegt de politiechef dat er hierover informeel reeds contact is met de politie in het buurland. “Een officiële verklaring van die zijde wachten wij af”, zegt Prade.

[quads id=1]

Desgevraagd stelt politiewoordvoerder Humphrey Naarden dat donderdag onder toezicht van functionarissen van het Openbaar Ministerie de drugs zal worden vernietigd. Dit zal gebeuren in het district Brokopondo.
Geschreven door: Ivan Cairo
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.