Video – Ex-partner Renold zegt nu dat hij Monaliza niet heeft vermoord ~ Paramaribo

Monaliza Paramaribo

Paramaribo ~ Ex-partner ontkent moord Monaliza Mijnard. Renold G., de ex-partner van de vermoorde 37-jarige Monaliza Mijnard uit Paramaribo, ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan moord op haar, op 8 oktober van het afgelopen jaar.

[quads id=1]

Monaliza uit Paramaribo

De verdachte verscheen op de rechtszitting van maandag tegenover kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor. Officier van justitie, Bibian Tjin Liep Shie, droeg deze strafzaak voor en wil de zoon van de man horen op de rechtszitting van 25 maart.

[quads id=1]

Toen bekend

In een persbericht dat door de politie was uitgegeven op 12 oktober bleek dat de verdachte toen het feit bekend had.
De politie had op aanwijzing van Renold G. de stoffelijke resten van Monaliza Mijnard in Paramaribo – Noord aangetroffen.

Zoon wordt verhoord

Het slachtoffer was als vermist opgegeven. De aangifte van vermissing werd door de politie van het ressort Geyersvlijt overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo, die gelijk een onderzoek startte.

[quads id=1]

Monaliza Paramaribo
Monaliza en haar ex. Foto binnengekomen via Facebook

Indicatie uit het onderzoek leidde naar haar ex-partner Renold G. die toen werd aangehouden. De bromfiets waarmee het slachtoffer op maandag 8 oktober haar woning had verlaten, was gedemonteerd op een adres in het district Wanica aangetroffen.

Politie Paramaribo

Nadat de verdachte Renold G. flink aan de tand is gevoeld door de rechercheurs van regio Paramaribo, heeft hij bekend de vrouw te hebben vermoord en haar lichaam daarna in brand te hebben gestoken. De stoffelijke resten zijn in beslag genomen.

Kijk hier (nogmaals) naar de uitzending van de stille loop en de emoties die haar dood hebben veroorzaakt onder de bewoners van Geyersvlijt te Paramaribo:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Politiebericht ~ Exvriend aangehouden omtrent vermissing Monaliza ~ Paramaribo

Geschreven door Wanita Ramnath
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.