Politie ambtenaar schoot zijn bloedeigen broer door zijn hoofd te Paramaribo ~ Suriname

vakantie Paramaribo

Paramaribo ~ “Ik kan moeilijk onder woorden brengen hoeveel spijt ik heb, maar ik bied mijn verontschuldiging aan, aan iedereen die ik pijn heb gedaan.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Het spijt me echt”, jammerde Harley K. maandag tegenover rechter Cynthia Valstein-Montnor en officier van justitie Roy Elgin.

Hij heeft op 11 maart 2017 zijn broer oodgeschoten na een onderlinge woordenwisseling die op een vechtpartij uitliep. Het geval deed zich voor aan de Wanestraat in de wijk Flora. Ooggetuigen verklaarden eerder dat de twee slaags raakten toen het slachtoffer zijn 29e jaardag vierde.

[quads id=1]

Harley K., die politieambtenaar was, pakte zijn dienstwapen en schoot zijn broer in het hoofd.

Niet zijn bedoeling

De verdachte zei dat het niet de bedoeling was zijn broer te doden. Radeloos stond hij in de beklaagdenbank. “Ik heb als een beest met hem gevochten ja. Maar om wakker te worden met het idee hem te vermoorden, wilde ik nooit”, zei hij huilend.

We hebben gevochten

De rechter: “Ja, het is jammer, maar het is nou eenmaal gebeurd.” Met tranen in de ogen liep de verdachte terug naar de arrestantenruimte.

[quads id=1]

Elgin eiste eerder een straf van zeven jaar De zaak is uitgesteld naar 25 maart. Op die dag doet de rechter in Paramaribo uitspraak.

Eerdere berichten:

Redactie: Over de politieagent die zijn broer doodschoot

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.