Jongeren verkopen drugs voor oma van 75 jaar te Kwatta – Paramaribo

oma Paramaribo

Paramaribo ~ Oma (75) aangehouden voor drugsverkoop – De politie van ressort Kwatta te Paramaribo heeft deze week een bejaarde vrouw in verzekering gesteld. Zij wordt verdacht van drugsverkoop.

[quads id=1]

Oma uit Paramaribo

De politie kwam de 75-jarige vrouw op het spoor nadat in de Pianostraat te Victoriapark vier jongeren werden aangehouden. De jongens variërend in de leeftijd van 15 tot 20 jaar stonden crack cocaïne en marihuana te verkopen. Na flink aan de tand te zijn gevoeld door de politie werd bekend dat de drugs niet van hun was maar dat ze die moesten verkopen voor de senioren-burger.

[quads id=1]

Drugs oma

Agenten klopten voor onderzoek vervolgens aan bij de vermeende drugs oma. In haar woning werd een hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De vrouw werd toen op verdenking van overtreding van de wet Verdovende Middelen aangehouden en later in verzekering gesteld.

Ze is opgesloten

Een van de jeugdige verkopers blijkt een familielid van de vrouw te zijn.

[quads id=1]

oma Paramaribo
Oma in de gevangenis. Voorbeeldfoto van Independent

Het onderzoek naar de bejaarde drugspusher en haar jeugdige handlangers wordt voortgezet.
Geschreven door Ivan Cairo
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.