Video’s – Groot protest gaande tegen show R. Kelly in Amsterdam ~ Nederland

R. Kelly Amerika

Protest tegen show R. Kelly in Amsterdam. De komst van R. Kelly naar Amsterdam – Nederland stuit op protest.

Show in Amsterdam

Al ruim achthonderd mensen hebben een petitie getekend tegen de Amsterdamse show van de in opspraak geraakte zanger. R. Kelly wil op 20 april optreden in The Box in Amsterdam.

[quads id=1]

Het concert is onderdeel van de Europese King of R&B Tour. De initiatiefnemer van de petitie wil voorkomen dat de zanger komt optreden in Amsterdam. „Deze artiest heeft vele jonge dames intiem misbruikt, en als kamer slavinnen gebruikt voor zijn eigen genot”, staat in het verzoekschrift.

[quads id=1]

R. Kelly raakte onlangs in opspraak na de verschijning van de documentaire Surviving R. Kelly. De makers van het programma spraken zo’n vijftig mensen over Robert Sylvester Kelly, zoals de zanger voluit heet. Een flink aantal vrouwen beschuldigt hem van intiem misbruik, machtsmisbruik en omgang met minderjarigen.

[quads id=1]

Naar aanleiding van de drie afleveringen heeft justitie in de staat Georgia besloten tot een strafrechtelijk onderzoek naar de zanger.

Wil je ook dat R. Kelly wegblijft uit Nederland. Teken dan HIER de petitie. Geef het door aaan anderen die wellicht ook mee willen doen.

Bekijk hier nog een extra bonus uitzending van de show:

[quads id=1]
De mensen die toch nog geloven in zijn onschuld kunnen misschien onderstaande video bekijken.

Vraagje: Ga jij naar R. Kelly in Amsterdam?

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.