Video – Politie zoekt 26-jarige die 51-jarige schoonmoeder doodschoot ~ Update politie Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ “Update” Schoonzoon schiet op schoonmoeder met jachtgeweer. De mevrouw die gistermorgen, zaterdag 12 januari, door haar schoonzoon in Suriname is dood geschoten is de 51-jarige Yvonne Ronowidjojo.

[quads id=1]

Schoonmoeder uit Suriname

Dit schietincident vond plaats op haar woonadres in het politie ressort Lelydorp in Suriname. De 26-jarige verdachte Gioveri,A. alias Bobby leefde samen met een dochter van het slachtoffer en andere schoonfamilie op hetzelfde adres. Op 25 december van het afgelopen jaar verhuisde Gioveri omdat er relatie problemen waren ontstaan tussen hem en zijn vrouw.

[quads id=1]

Ruzie met zijn vrouw

Op zaterdagmorgen verscheen Gioveri gewapend met een jachtgeweer op het woonadres van zijn vrouw en schoonfamilie en begon schoten te lossen op het huis.

overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

[quads id=1]

Zijn vrouw, zijn kinderen en schoonfamilie waren toen in het huis. Mevrouw Ronowidjojo ging schuilen in een slaapkamer voorzien van shutter ramen.

Hij schoot op haar

Gioveri sloeg de shutters kapot waarna hij op haar schoot. Mevrouw Ronowidjojo overleed ter plaatse. Na zijn criminele daad vluchtte Gioveri een nabij gelegen bos in. De politie is Gioveri op het spoor maar hij is nog niet aangehouden.

Bekijk hier de video ervan:

P.s. We wachten nog op het opsporingsbericht van de politie met een duidelijke foto van de verdachte.

Foto’s binnengekomen via Facebook
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.