Video – 20-jarige Saskia Janomo wordt VANDAAG begraven

overleden Suriname

Suriname,

Overleden

Saskia Janomo

20 jaar

Uitvaart vindt plaats op maandag 14 januari 2019 om 5 uur op begraafplaats van Witsanti in Suriname

[quads id=1]

Zij laat 2 kinderen achter van 2 en 4 jaar (meisje en een jongen).
Ze was een actieve lid van Stichting Witsanti Educatief Centrum (S.W.E.C) en hield zich voornamelijk bezig met onze Fitness groep, deze jonge dame was ook bezig rijlessen te volgen verder heeft zij ook meegedaan met de Arowaks danslessen
Zij was heel erg hulpvaardig en bruisde van energie

[quads id=1]

Rust zacht Saskia wij zullen je missen

Bekijk onder in de foto’s de volledige gegevens omtrent de uitvaart

~ Bryan Swedo ~

Bekijk hier video’s gedeeld door haar geliefden:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Foto’s – Overleden ~ 20-jarige Saskia Janomo ~ Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.