Politie bericht – Update: 8-jarige dochter van baas misbruikt door 19-jarige werknemer ~ Suriname

dochter Suriname

Suriname ~ Werknemer vergrijpt zich aan minderjarige dochter werkgever. De 19-jarige Eon M. is op dinsdag 8 januari door de politie van Zanderij aangehouden en in verzekering gesteld voor intiem misbruik van een meisje.

Politie Suriname

Eon wordt ervan verdacht zich op maandag 7 januari schuldig te hebben gemaakt aan intiem misbruik van een 8-jarig meisje in het dorp Wit Santi. De ouders van het kind deden op dinsdag 8 januari aangifte van misbruik tegen Eon.

Aangifte gedaan

Zij verklaarden dat de verdachte ongeveer een jaar bij hen werkt en woont. Toen de vrouw des huizes zich in een slaapkamer in het huis bevond zag Eon zijn kans schoon. Hij bracht het 8-jarig meisje buiten de woning ten einde haar intiem te kunnen misbruiken.

Medische behandeling

Na zijn criminele daad verliet hij de plaats. Op dinsdag 8 januari hield de politie Eon aan die op het punt stond om via Apoera naar Guyana uit te wijken. Het meisje is onder medische behandeling

Eerdere berichten:

8 jarig meisje bruut misbruikt door 18-jarige. Geslacht vertoont scheuringen ~ Suriname

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.