Gezin op vakantie mishandeld door rovers in huis van familie te Paramaribo. Buit Euro 30.400

Paramaribo politie

Paramaribo ~ Gezin overmeesterd en beroofd van Euro 30.400. Zes criminelen hebben zaterdag middernacht een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Kibrimiestraat te Tammenga in Paramaribo.

[quads id=1]

Tammenga Paramaribo

In verband met het onderzoek heeft Dagblad Suriname gesproken met C.F., een van de bewoners. Volgens haar verklaring was er familie over de vloer. Het was een leuke dag met familie. Op een gegeven moment was de visite vertrokken. Nauwelijks vijf minuten na het vertrek van C.F. en haar partner kregen zij een telefoon met de mededeling dat zij spoedig huiswaarts moesten keren.

[quads id=1]

Gezin op vakantie

Thuis aangekomen werd dit echtpaar geconfronteerd met de reeds gepleegde roof. De zwager, zijn vrouw en twee baby’s zijn op vakantie in Suriname en waren thuis gebleven samen met de schoonmoeder van C.F. en een broer van de zwager.

Mishandeling

Kort na het vertrek van C.F. stormden zes gemaskerde criminelen de woning binnen. Volgens C.F. waren de poort en alle deuren op slot met uitzondering van de garage. De criminelen zijn over de schutting gesprongen en hebben de huisgenoten overmeesterd en mishandeld.

[quads id=1]

Over de schutting

De zwager heeft een barstwond aan zijn voorhoofd opgelopen en zijn broer is ook mishandeld. Deze laatste heeft een slag met de kolf van het wapen moeten incasseren. De buit betreft een geldbedrag groot Euro 30.400, waardevolle sieraden en mobiele telefoons. Volgens C.F. hebben de daders zowel haar zwager als een baby van nauwelijks een maand oud onder schot gehouden.

Baby onder schot

Na de daad verlieten de rovers de plaats in een gereedstaand voertuig. Toen C.F. en haar man de plaats verlieten, hadden zij een voertuig langs de weg gezien, maar zij hebben niets erachter gezocht. Het gezin heeft een enorme trauma van deze roof opgelopen.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De politie van Uitvlugt heeft de aangifte opgenomen en is bezig de daders op te sporen.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.