8 jarig meisje bruut misbruikt door 18-jarige. Geslacht vertoont scheuringen ~ Suriname

dochter Suriname

Suriname ~ 18-jarige misbruikt meisje van 8. De politie van Apoera in Suriname heeft op donderdag 10 januari een 18-jarige jongeman aangehouden op verdenking van intiem misbruik.

[quads id=1]

Politie Suriname

Deze verdachte was werkzaam bij iemand te Wit Santi. Hij was als het ware kind aan huis daar. De vader van het 8-jarig meisje had de verdachte de vrijheid gegeven om vrij met zijn gezin om te gaan. Eerder deze week was de verdachte samen met het 8-jarig kind in een kamer. Tijdens het spelen kuste hij het meisje.

[quads id=1]

Alleen in een kamer

Hij bracht haar daarna achter de woning en achter een watertank misbruikte hij het kind. Na de daad is de verdachte vertrokken. Hij pakte een bus om naar Apoera te gaan en vervolgens Guyana. Het meisje vertelde dezelfde dag aan haar moeder dat de verdachte aan haar had gezeten. Toen de moeder haar dochter haar geslacht bekeek, bleek dat het meisje scheuringen te hebben opgelopen.

[quads id=1]

Scheuringen in geslacht

De volgende dag werd de politie ingeschakeld. De politie bereikte de informatie dat de verdachte naar zijn geboorteland zou vertrekken. Terstond werd de politie van dat ressort in Suriname ingeschakeld, die de vluchtende verdachte staande hield in een bus.

[quads id=1]

Opa Doeli

Hij is terzake intiem misbruik ingerekend. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Opa Doeli. De verdachte blijft aangehouden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.