Politie roept slachtoffers op van oplichter Satish ‘Meneer Burnet’ ~ Paramaribo

Amerika visum

Paramaribo ~ De politie van het ressort Geyersvlijt te Paramaribo heeft op woensdag 9 januari Satish K. opgespoord, aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Via Sociale media bood Satish goederen ten verkoop aan. Ook plaatste hij advertenties waarin hij appartementen te huur aanbood. Enkele benadeelden deden in de maand juli van het vorig jaar aangifte van oplichting tegen Satish.

[quads id=1]

Appartementen te huur

Onderzoek wees uit dat hij Wifi boxen ten verkoop had aangeboden. Hij hield een eerste koper voor dat hij wederverkoper is en dat die persoon hem SRD 450 moest geven. Voorts dat die persoon de wifibox op een ander moment moest ophalen. Volgens een tweede koper deed Satish hem geloven dat hij als magazijnbeheerder werkzaam was bij Telesur. Van die persoon ontving Satish SRD 200. Dit bedrag werd aan Satish overhandigd omdat die persoon in aanmerking wilde komen voor een wifi box.

[quads id=1]

Meneer Burnet

Satish deed zich ook voor als meneer Burnet op sociale media; die appartementen verhuurde en zaktelefoons verkocht. Zo lichte hij een persoon op die een appartement bij hem wilde huren en twee andere personen die aankoopbedragen voor de aanschaf van zaktelefoons aan hem gaven. De benadeelden hoorden niets meer van Satish nadat hij hun geld opgestreken had en was hij ook niet meer telefonisch bereikbaar.

[quads id=1]

Bedreiging met de dood

Toen een van de benadeelden Satish thuis ging zoeken bedreigde hij die met de dood. Het vermoeden bestaat dat meerdere personen slachtoffer zijn geworden van de praktijken van Satish.

Aangifte doen

Benadeelden worden opgeroepen zich alsnog in verbinding te stellen met de politie van het ressort Geyersvlijt te Paramaribo voor het doen van aangifte. Zij zijn telefonisch te bereiken op de nummers 451389 / 451677.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.