Anoniem – Hij mag vreemdgaan tijdens zijn vakantie in Suriname

Vakantie Suriname

Suriname ~ Hallo iedereen. Ik ben Suuz. Ik ben 39 jaar en ik ben al 9 jaar met Olaf. We hebben 3 kinderen. Allemaal jonge kinderen. Ik ben in Nederland en Olaf is op dit moment aan het chillen op vakantie in Suriname. Hij logeert samen met 3 andere vrienden een appartement in de buurt van hotel  Torarica in Paramaribo.

[quads id=1]

Vakantie in Suriname

1 van zijn vrienden gaat trouwen dus deze vakantie is een soort van vrijgezellen vakantie. Dat betekent lekker chillen, zwemmen en genieten. Maar ook veel drank, casino bezoek en uiteraard bezoekjes aan de clubs waar je lekker kunt genieten van de vrouwtjes uit Brazilië. Ach, dat doen ze altijd. Ik ben niet gek. Ik ken mijn vriend. Ik weet dat ze genieten.

[quads id=1]

Hier en in Suriname

Ze gaan vaker samen op stap. Hier en in Suriname. Hier gaan ze ook gewoon naar massage salons en clubs waar vrouwen dansen. Ik zie dat niet echt als vreemdgaan. Als hij plezier heeft met zijn vrienden. Hij betaalt die dames en doet het veilig dan is het voor mij geen vreemdgaan. Ik ben echt niet naïef hoor. Dus ja. Het zal geen rustige vakantie zijn. Zeker niet nu ze met een hele grote groep vrienden zijn. Mijn vriend is trouwens niet de enige ondeugende in de groep. Er zitten ergere tussen.

Hij mag van mij vreemdgaan. Dat gaat hij sowieso. Daar hebben we  uitgebreid over gesproken. Het begon tijdens de zwangerschap van ons eerste kind. Ik wilde helemaal niet dat hij me aanraakt. Ik heb hem zelf gestuurd naar een kast en zijn frustraties kwijt te raken. Ik was juist blij. Hij moet gewoon zijn bescherming gebruiken en niet dom doen. Niet teveel drinken. Hij moet voorzichtig zijn. Dat is wel een vereiste. Als hij me besmet dan maak ik hem dood. Dat is een belofte.

[quads id=1]

Naar clubs

Als hij met zijn matties naar een club gaan en ze nemen een paar meiden mee naar een kamertje ofzo. Daar heb ik geen problemen mee. Maar er zijn regels: Wat ik bijvoorbeeld niet wil is dat hij een dame ontmoet en met haar meerdere keren afspreekt en haar meeneemt naar het appartement. Dat zie ik dan wel als vreemdgaan.

We hebben afspraken zeg maar en daar houdt hij zich aan. Mag ik ook vreemdgaan? Nee absoluut niet. Hij vindt dat niet netjes. En ik ook niet. Ik ben moeder ik heb 3 kinderen. Dat vind ik niet passen. En ik ga ook niet echt uit met mijn vriendinnen en al helemaal niet naar clubs om mannen te ontmoeten. Ik heb er ook helemaal geen behoefte aan.

Ik ben niet gek

Mijn vriendinnen verklaren me wel voor gek. Ik heb zelfs een heftige discussie gehad met een vriendin van me laatst. Zij is de vrouw van 1 van de vrienden van Olaf die nu ook mee is. Zij is ervan verzekerd dat haar man niet mee gaat naar clubs en ook niet bemoeit met andere vrouwen in Suriname. Hij zal haar dat niet aandoen. Hij zal nooit vreemdgaan zegt ze. En al helemaal niet op vakantie in Suriname.

[quads id=1]

Ik vind dat ze hem gewoon vrij moeten laten. Doordat zij zo jaloers en bezitterig doet is hun relatie heel slecht. Alleen maar spanning. De hele tijd loopt ze hem te controleren, bellen en probeert ze zijn telefoon te hacken. Dat hebben wij bijvoorbeeld helemaal niet.

De enige

Ik weet dat ik de enige ben voor Olaf. Die meiden die hij ontmoet in clubs en waar hij gezellig wat mee zit te chillen betekenen niets. Hij houdt heel veel van mij en de kinderen. Maar hij houdt nu eenmaal van flirten en vrouwen. Dat is ook de reden waarom ik hem daar vrij in laat. Ben ik jaloers? Nou ja, in het begin wel. Maar ik zie en voel hoeveel hij van me houdt en hoeveel hij mij respecteert. Die vrouwen in de clubs dat zijn motjos. Daar houdt hij niet van. Dat is gewoon een soort van hobby. Vooral als hij op vakantie is met zijn vrienden. Dat weet ik. Het is gewoon de spanning. Ik hoef me helemaal niet jaloers of onzeker te voelen Ik weet wat ik aan mijn vriend heb.

[quads id=1]

Niets verbieden

Ik ben wel benieuwd hoeveel vrouwen er zijn die precies zo denken als mij? Is jouw vriend jouw bezit? Kun je hem dingen verbieden? Waarom?Bijna alle mannen gaan toch vreemd? Sommige mannen hebben inderdaad geen interesse in andere vrouwen dat is goed. Was Olaf ook maar zo. Maar de meeste van die mannen zijn wel saai. Olaf helemaal niet.

Vakantie Suriname
Voorbeeldfoto van youtube

Als je weet dat je man heel veel van je houdt en jou niet kwijt wil dan hoef je hem toch niet te verbieden om naar een ander te gaan voor een beetje gezelligheid als hij op stap is? Je moet gewoon goede afspraken maken. We hebben geen open relatie ofzo. Maar hij mag gewoon zijn hobby uit oefenen. Zijn hobby is: Gaan naar motjo barren. Laat die man een beetje vrij.

[quads id=1]

Ik ga niet weg

Waarom ik niet bij hem wegga? Echt niet, we hebben het echt hartstikke leuk samen. Zo een man als Olaf zal ik nooit meer vinden in mijn leven. En nu is het niet zo dat hij elke dag met zo een meid in bed ligt. Misschien maar 1 keer in de maand of 2 maanden dus het valt best wel mee. Hij doet er ook niet stiekem over. Al hoef ik echt niet al die details te weten. Want die meisjes doen ‘dingen die ik niet hoef te doen’. Zijn telefoon ligt gewoon hier en we hebben geen geheimen. Ik voel me er goed bij. Zou ik het anders willen. Ja natuurlijk. Elke vrouw wil de enige in bed zijn voor haar man. Maar wil ik hem hierom verlaten. Nee hoor.

[quads id=1]

Terug van vakantie

Nu is het wachten tot hij terug is van zijn vakantie in Suriname. Ik ben benieuwd hoe die andere mannen het hebben gedaan en of ze inderdaad NIET vreemd zijn gegaan. Ik denk het wel en omdat ze niet zo een vrouw hebben als mij weet ik zeker dat ze zich flink misdragen hebben, laterssss Suuz

Gerelateerde verhalen:

Anoniem ~ Ik ben weg omdat hij vreemdgaat. Ik ga terug om de kinderen ~ Paramaribo

Anonieme vraag: Hebben alle mannen in Suriname een buitenvrouw?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig