Visum aanvragers opgelicht door nep Nederlandse ambassade medewerker ~ Vakantie Suriname

visum vakantie Paramaribo

Suriname ~ Nep-ambassademedewerker opgesloten. De politie van het ressort Santodorp in Suriname kreeg op zaterdag 5 januari melding binnen van een ruzie op een woonadres binnen hun ressort.

[quads id=1]

Politie Suriname

De ruzie was bij de woning van de 32-jarige Andy, E. Hij maakte ruzie met de benadeelden O.L. en J.A. De benadeelden deden hun verhaal bij de politie waaruit bleek dat Andy een oplichter was. Andy deed zich voor als een medewerker op de Nederlandse ambassade hier in Suriname.

[quads id=1]

Visum voor Nederland

De benadeelde O.L die een visum voor Nederland wilde hebben kwam via een vriend in contact met de verdachte Andy. Andy ontving SRD 4000,- van O.L. om aan dat visum te komen. Andy loog tegen O.L. dat hij reeds zes jaren werkzaam was op de Nederlandse ambassade.

Werkzaam bij de ambassade

De benadeelde J.A. is op dezelfde wijze beet genomen door Andy. Van hem ontving Andy in totaal Euro 800,-. Op een gegeven moment kwamen O.L. en J.A. tot het besef dat Andy ze had opgelicht.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Andy werd door de politie aangehouden ter zake oplichting en overgebracht naar het politiebureau. Nadat de benadeelden O.L. en J.A. aangifte tegen Andy hadden gedaan werd hij na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.