Video – 14-jarige leerling in gezicht gestoken door klasse oudste ~ Mulo school Suriname

school Suriname

Suriname ~ Steekpartij te Mulo Noordpoolweg – Een 14-jarige leerling liep donderdagmiddag verwondingen op in het gelaat bij een steekpartij.

School in Suriname

Dat gebeurde te Mulo Noordpoolweg in Wanica Suriname. De dader, een medeleerling, klasse oudste, is in verzekering gesteld. Het slachtoffer werd na medisch te zijn behandeld heen gezonden.

Medisch behandeld

De klasse oudste riep de klas tot orde, omdat het te druk was. Dit viel niet in goede aarde bij een van de leerlingen. Deze vroeg haar om rekenschap na schooltijd. Ook duwde ze de klasse oudste waardoor zij tegen de shutters aankwam en een snijwond opliep aan haar hand.

Glas van shutter

Er ontstond toen een vechtpartij tussen de twee leerlingen. De klasse oudste verwondde de andere leerling met een stuk shutter glas in haar gelaat.

Command Center

De melding voor dit voorval kwam volgens de politie vanuit de Command Center binnen.

Bekijk hier een video van de vechtpartij:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.