Video – Suriname Tour Agent schort alle tours naar het Brownsberg gebied op ~ Vakantie Suriname

Suriname vakantie

Bekendmaking van Suriname Tour Agent:  Beste gast, Per heden schorten wij alle tours naar het Brownsberg gebied op.Wij zijn helaas hiertoe genoodzaakt, naar aanleiding van de mediaberichten over de goudwinning in dit tot voor kort, beschermd natuurgebied.

[quads id=1]

Wij roepen de regering op dit natuurgebied te beschermen en zowel de illegale, als de goudwinningsbedrijven gelieerd aan de regering , werkend met een vergunning in een beschermd gebied(!), per direct van dit gebied te verwijderen.

[quads id=1]

Voor ons werkzaam in het toerisme, is het onbegrijpelijk dat na verscheidene keren te zijn opgeroepen deze goudwinning te staken, de regering doet alsof haar neus bloed, met als gevolg een verdere verwoesting van dit gebied.

Een van de doelen van deze regering was het bevorderen van het toerisme. Echter bleef een gedegen toerismebeleid achterwege. Door de slappe houding van de regering betreffende deze zeer serieuze zaak, zal het kleine aantal toeristen wat Suriname jaarlijks bezoekt, nog verder doen slinken.

[quads id=1]

Met als gevolg arbeidsplaatsen in het geding. Niet alleen in de branche maar ook bij toeleveranciers.

Namens, Suriname Tour Agent
Cathrin Jüdell

Bovenstaande informatie staat op de Facebook pagina van Suriname Tour Agent

De aanleiding hiervoor is oa onderstaand filmpje:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.