Video – Peggy Hovel uit Suriname wordt met poep door buurman geterroriseerd ~ Nederland

buurman Suriname

Nederland ~ Buurman gooit met poep in bizarre aflevering Mr. Frank Visser. Kijkers uit Nederland van ‘Mr. Frank Visser Rijdt Visite’ werden gisteravond weer getrakteerd op een heerlijke, bizarre aflevering.

[quads id=1]

Televisie in Nederland

Peggy Hovel wordt namelijk met hondenpoep geterroriseerd door haar buurman. Ja, je leest het goed. “Waar komt dit vandaan? Komt het uit de hemel vallen?” Peggy uit Alkmaar in Nederland ligt flink in de clinch met haar buurman.

[quads id=1]

Boos op buurman

Zij beschuldigt hem van dingen over de schutting gooien en hij beschuldigt haar op zijn beurt weer van stalken. Peggy is boos, helemaal omdat ze regelmatig eieren en hondenpoep uit haar tuin kan rapen. Ze legt uit: “Hij gooit eieren hier en hij gooit stront hier van de honden.”

Gooit met stront

[quads id=1]

Peggy heeft haar buurman al een paar keer in actie gezien, dan zag ze hem hondenpoep over de schutting werpen. “En toch zegt ‘ie dat ‘ie het niet gooit”, schreeuwt ze uit. Ze is de treiterijen van haar buurman helemaal zat. Hij ontkent het gooien van de uitwerpselen in alle toonaarden. Toch is de Alkmaarse overtuigd van wat ze heeft gezien.

Uit de hemel?

“Waar komt dit vandaan? Komt het uit de hemel vallen?”, vraagt ze zichzelf dan ook sarcastisch af.

Bekijk het hele video fragment hieronder:

[quads id=1]

Bron: RTL Boulevard
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.