Fout parkeerders opgelet! Dit zijn de boetes die jullie moeten betalen!! Paramaribo

verkeer Suriname

Paramaribo ~ Fout parkeerders opgelet!!! Ingaande maandag 7 januari 2019, zal de politie van het Ressort Centrum Paramaribo, de Algemene Surveillance Dienst en de Bikers Unit voertuigen die op de verhoogde voetpaden, de verhoogde bermen en de voetgangers oversteekplaatsen geparkeerd staan wegslepen en de overtreders bekeuren.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Wettelijk is bepaald dat er aan de uiterst linkerzijde van de weg, dit bekeken vanuit de rijrichting, geparkeerd wordt. Dit kan echter verboden worden doordat de overheid verkeersborden plaatst. Een voorbeeld daarvan zijn de wachtverbodsborden die bijvoorbeeld aan de Henck Arronstraat, de Waterkant, de Keizerstraat tussen de Waterkant en de Domineestraat en andere wegen in Paramaribo geplaatst zijn.

[quads id=1]

Dominineestraat

Vooral autobestuurders hebben de slechte gewoonte om hun voertuigen op het verhoogd voetpad bij het Kerkplein te parkeren. De voetgangers worden door dit gedrag van de auto-, bromfiets- en motorfiets bestuurders gehinderd waardoor zij gedwongen worden om op de rijbaan te lopen met alle gevolgen van dien.

De geldboetes zijn:

[quads id=1]

parkeren Paramaribo
Deel deze informatie met belanghebbenden

Er zijn privé parkeer terreinen in het stadscentrum Paramaribo waar bestuurders hun voertuigen tegen betaling parkeren. De bestuurders worden geadviseerd deze parkeer terreinen in kaart te brengen en hun keuze daaruit te maken.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.