Anoniem – Ik heb iemand ontmoet tijdens mijn vakantie in Paramaribo. Wat nu? ~ Suriname

voorbeeldfoto van Hello beautiful

Suriname ~ Hallo FamilieNieuws. Ik las toevallig dat jullie vakantie verhalen delen van mensen die op vakantie zijn in Suriname. Dus ik dacht: Ik deel ook mijn verhaal.

[quads id=1]

Vakantie Suriname

Ik vlieg nu terug naar Nederland na een heerlijke vakantie in Suriname. Lekker, wel 13 dagen maar. Ik zat in een hotel in de stad Paramaribo. Helemaal alleen. Mijn vader woont wel in Paramaribo maar ik kon niet bij hem blijven. Liever niet. Gelukkig niet want ik had het dan niet zo leuk gehad.

[quads id=1]

Vader in Paramaribo

Ik zit trouwens nog in het vliegtuig nu ik dit schrijf. Dus mijn verhaal is vers vers van de pers. Ik droog net nog mijn tranen. Ik ben blij, verdrietig en onzeker op hetzelfde moment. De laatste 5 dagen ben ik namelijk bijna mijn hotel niet uit geweest. Net na de kerst ben ik Olivier tegen gekomen. Het was zeker wel liefde op het eerste gezicht. Het was eigenlijk vooral lust op het eerste gezicht.

Het was lust

Ik ontmoette hem in de gym van het hotel. Maar goed dat is allemaal niet zo belangrijk. Eindstand is: Ik heb de laatste 5 dagen met hem doorgebracht. Van het 1 kwam het ander. Ik zal alvast antwoord geven op jullie vraag: Ja, ik heb het veilig gedaan.

Veilig gedaan

Olivier heeft me zonet netjes afgezet op Zanderij. Ik ben echt 5 dagen lang verliefd geweest. Ik heb dit gevoel nog nooit eerder meegemaakt. Olivier en ik hebben helemaal geen afspraken gemaakt. Ik had een nummer van Suriname waarop hij appte dus eigenlijk weet hij ook helemaal niet veel van mij.

We kennen elkaar niet

Ik ook niet van hem. We hebben eigenlijk ook helemaal niet gesproken. Ja, over hele simpele dingetjes. Maar het was gewoon eten, slapen en ja dat. Hij werkte tussendoor een paar keer maar de laatste drie dagen heeft hij vrij genomen om bij mij te zijn. In het hotel. Een vrouw heeft hij ook niet. Dat denk ik niet.

[quads id=1]

Tenminste niet hier in Suriname. Ik heb daar niet eens naar gevraagd maar hij was gewoon heel vrij. Beneden bij het ontbijt leek het gewoon alsof we een stelletje waren en hij deed ook niet zenuwachtig ofzo. Hij gaf me de hele tijd kusjes en wilde alleen maar mijn hand vasthouden.

Verliefd stelletje

Maar ik heb daar opzettelijk niet naar gevraagd om geen gezeik of gezeur te hebben. En hij heeft het mij ook niets gevraagd. Hij weet niet of ik kinderen heb, een man. Hij weet niets. Dus dat is zo vreemd. Maar onderweg naar Zanderij heb ik wel getwijfeld. Moet ik hem mijn nummer geven, moeten we contact houden? Ik weet het gewoon even niet. Maar toen het vliegtuig wegvloog werd ik wel opeens heel erg verdrietig.

[quads id=1]

In het vliegtuig

Ik ben 28 jaar. Geen kinderen maar heb wel meerdere vriendjes gehad en nog nooit, maar dan ook nooit heb ik dit heerlijke gevoel bij iemand gehad. Bij Olivier was het direct vanaf de eerste keer dat ik hem zag. We pasten zo goed bij elkaar. Het was maar 5 dagen maar het was echt onbeschrijfelijk. Gewoon zo mooi en fijn.

Er is trouwens maar 1 persoon die het weet. De persoon die nu naast me zit in het vliegtuig. Hihihi. Zij heeft me net getroost en ik heb haar toen mijn verhaal verteld. Het voelde als een openbaring. Ze zegt dat ik verliefd ben. Maar ik weet het niet. Daarom schrijf ik jullie. Wat is dit voor gevoel dat ik heb? Het voelt heel bijzonder. Maar is het wel zo bijzonder dan?

Vakantie liefde

Misschien is het gewoon een vakantie liefde. Een hele korte heftige. Of is het meer dan dat? Ik twijfel ook of ik Olivier moet contacten. Kijk hij woont in Suriname en ik woon in Nederland. Eigenlijk zijn we heel anders. We komen uit verschillende milieu’s  Ik ben juriste. Hij is een sportman. Ik woon in Nederland hij in Suriname. Het kan toch nooit iets worden?

voorbeeldfoto van Hello beautiful

En toch, heb ik ergens het gevoel dat ik hem beter wil leren kennen en hem niet helemaal wil laten verdwijnen.

[quads id=1]

Beter leren kennen

Ik ben echt benieuwd wat jullie hiervan vinden. Wees eerlijk. Zeg me gewoon als ik stom ben en hem niet moet bellen. Zeg me gewoon als ik hem moet vergeten. Maar als jullie vinden dat ik hier werk van moet maken en hem niet zomaar moet laten gaan. Dan hoor ik het ook graag. Ik zal misschien ook blij zijn. Want dit gevoel is echt super. Maar ja. Misschien denk ik hier over een paar dagen wel anders over.

[quads id=1]

Paspoort uit Nederland

Even voor de duidelijkheid. Olivier en ik hebben nooit gesproken over een relatie. Of over naar Nederland komen. (voor het geval mensen denken dat hij gewoon zijn papieren wil hebben). Nee. Het was gewoon een intieme bed vakantie relatie. Maar echt eentje die ik nooit van mijn leven zal vergeten.

Weet je, dit aan jullie schrijven/vertellen voelt echt heel goed. Alvast bedankt voor jullie adviezen. Doeg

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Ik ben verliefd geworden op een man die op vakantie was in Paramaribo

Anoniem ~ Ik heb een vakantie liefde in Suriname. Moet ik hem ‘laten halen’?

Wil je ook je vakantie video, vlog of verhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

P.s. Heb je onze page al geliked? Meer dan 100.000 volgers zijn jou al voor geweest. Like FamilieNieuws.com voor persoonlijke, intieme en vakantie verhalen uit Suriname en Nederland!!
Bij ons vind je tevens het laatste nieuws uit Paramaribo, Suriname en Nederland. Plaats hier ook GRATIS een overlijdensbericht en andere familieberichten zoals felicitaties etc.
Laat het weten aan al je vrienden!
Adverteren bij ons? Dat kan!

Tags van onze verhalen: #vakantie #Suriname #Paramaribo #liefde #Nederland #vliegtuig #binnenland #Amsterdam #KLM #SLM #TUI #luchtvaart #tropischregenwoud #zon #zee #strand #rivieren #hotel #reizen #toerist