Vrouw opgeschrikt door buurman in haar bed. Zijn vingers waren in haar broek ~ Suriname

school Paramaribo

Buurman verdacht van intiem misbruik en mishandeling. Een 48-jarige vrouw heeft op dinsdag 1 januari aangifte gedaan bij de politie van Santo Boma tegen haar 28-jarige buurman .

Vrouw uit Suriname

Volgens verklaring van de aangeefster is zij misbruiktt door haar buurman toen zij in haar woning lag te slapen.

[quads id=1]

Voorts dat de buurman ook haar zoon heeft mishandeld. Volgens verklaring van het slachtoffer schrok zij uit haar slaap wakker omdat iemand op haar buik zat en haar aan haar keel vast greep.

Lag op haar buik

Die persoon bleek haar buurman te zijn die onder andere haar intieme lichaamsdeel met zijn vingers binnen drong. Op een gegeven moment kon het slachtoffer om hulp gillen.

[quads id=1]

Haar 26-jarige zoon schoot haar te hulp en kwam oog in oog te staan met de buurman. Hij wilde de buurman aan houden maar dat lukte niet omdat die hem een ferme beet toebracht ten einde weg te kunnen komen.

Hij beet hem

De politie van Suriname hield de buurman op vrijdag 4 januari aan op verdenking van onder andere intiem misbruik en mishandeling.

[quads id=1]

Bij zijn voorgeleiding bij een hulpofficier van justitie verklaarde de verdachte , dat hij zich niets kon herinneren over het gebeurde in de woning van zijn buurvrouw omdat hij op die bewuste dag stomdronken was.

Hij was dronken

Nadat er afstemming is gepleegd met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld door de politie.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.