Vrouw in haar woning verrast door inbreker die haar probeert te misbruiken ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Indringer probeerde slachtoffer intiem te misbruiken. De politie van Wanica in Suriname kreeg dinsdagochtend een melding van een poging tot misbruik, gepaard gaande met beroving.

[quads id=1]

Wanica Suriname

Volgens informatie van het slachtoffer was zij op dat moment alleen thuis. Op een gegeven moment werd zij verrast door een onbekende man in haar woning in Suriname. De verdachte was via de vliering haar woning binnengedrongen.

[quads id=1]

Onbekende man

Hij probeerde het slachtoffer te misbruiken, maar vanwege hevig verzet van het slachtoffer en doordat zij om hulp begon te roepen, verliet de rover de plaats met medeneming van SRD 350. Hij reed weg met het voertuig van het slachtoffer.

[quads id=1]

Hij nam haar auto mee

De politie werd gemeld. Zij zijn op het adres geweest en hebben ook de aangifte opgenomen. Het voertuig is vooralsnog niet teruggevonden. De dader is nog onbekend en loopt vrij rond.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.