Video – Wordt Edward Belfort de nieuwe president van Suriname??

president Suriname

Suriname ~ Belfort wil Suriname redden en gaat daarom voor het presidentschap
“Ik heb vanochtend een droom gehad dat ik moet gaan voor het presidentschap.

[quads id=1]

En ik maak dat nu via de camera van ABC bekend aan de gemeenschap dat ik voor het presidentschap ga”, zegt Abop-topper en oud-minister van Justitie & Politie, Edward Belfort.

“Ik ga voor het presidentschap om Suriname te redden. Er is wel redding voor Suriname. Er is wel iemand die Suriname uit de blubber kan halen. Ik stel mezelf ter beschikking. Ik ga mijn droom nu in een plan gieten en dat presenteren aan de samenleving”, vervolgt Belfort.

[quads id=1]

Suriname is in een heel diep dal. Iemand is nodig die leiderschapskwaliteiten kan etaleren om Suriname te redden, meent hij. De neergang van Suriname zal volgens Belfort worden gestopt, al die gelden die geroofd zijn, zullen worden teruggehaald. Wetgeving zal komen om achter alle corruptiegevallen te gaan.

[quads id=1]

“Wanneer straks het vonnis is geveld in het 8-decemberstrafproces garandeer ik u dat wanneer ik daar zit als president van het land ik ervoor zal zorgen dat wet en recht worden nageleefd. Eenieder dient de rechterlijke macht te respecteren, ook Bouterse.”

Volgens Belfort zal de landbouwsector adequaat worden aangepakt, zodat de verdiencapaciteit van Suriname nationaal en internationaal toeneemt.(GFC)
Bekijk hier de video ervan:

[quads id=1]