Politie bericht: Eerst boete betalen. Dan vakantie! Meerdere passagiers staande gehouden ~ Zanderij Suriname

Amsterdam Suriname

Suriname ~ Inning van boetes bij gevonniste verkeersovertreders op de J.A.P internationale luchthaven in Suriname

[quads id=1]

Luchthaven Suriname

De Automatische Nummer Registratie Systeem Unit (ANRS) die belast is met het executeren van verkeersvonnissen is op 15 december aangevangen met de werkzaamheden op de Johan Adolf Pengel (J.A.P) internationale luchthaven.

[quads id=1]

Voor vertrek betalen

Deze werkzaamheden houden in dat passagiers die een verkeersvonnis op hun naam hebben staan, omdat zij een verkeersboete niet hebben betaald, voor vertrek uit het land die boete moeten betalen ter voorkoming dat zij in hechtenis worden genomen.

27 passagiers

De vertrekkende passagiers die op hun naam een openstaande verkeersvonnis hebben er voor gezorgd dat zij ter plaatse uitvoering hebben gegeven aan het vonnis waardoor zij in weg naar het buitenland konden vervolgen. Vanaf 15 december tot en met heden zijn 27 passagiers staande gehouden.

[quads id=1]

Gelijk betaald

Volgens de wetsdienaren van ANRS komen dagelijks twintig tot dertig personen verifiëren bij hun op de afdeling of zij een openstaande vonnis op hun naam hebben staan omdat zij zonder problemen op reis willen gaan. Een aantal personen met een openstaande verkeersvonnis hebben gelijk hun boete voldaan.
Bekijk hier de video erover:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.