Meerdere mannen aangehouden na schietincident voor nachtclub in Paramaribo

vakantie Paramaribo

Paramaribo ~ Drie clubbezoekers gaan tekeer tegen parkeerwachter. De politie van Paramaribo heeft in de nacht van maandag op dinsdag 8 januari drie personen opgebracht vanwege een incident.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Kort hiervoor waren zij bij een nachtclub aan de Commissarisstraat in Paramaribo. Het trio raakte verwikkeld in een woordenwisseling met een parkeerwachter. De verdachte K.B. haalde een revolver tevoorschijn en bedreigde de bewaker daarmee.

[quads id=1]

Wapen in tas

Het wapen was in een rugzak bij de verdachte L.H. De derde verdachte R.S. heeft geen bemoeienis gehad met de uit de hand gelopen vechtpartij. Op dat moment was een CIVD’er ter plaatse, die een waarschuwingsschot loste. Hij schakelde de politie van Paramaribo in, die op haar beurt het trio overbracht naar het bureau.

[quads id=1]

Waarschuwingsschot

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn twee van de drie verdachten in verzekering gesteld. Het wapen is door de politie in beslag genomen. K.B. en L.H. zijn ter zake overtreding van de Vuurwapenwet in verzekering gesteld. R.S. is na verhoor heengezonden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.