Video – Vrouw in coma raakt zwanger en bevalt van baby. Wie is de vader? Amerika

zwanger Amerika

Zwanger ~ Vrouw in coma bevalt van baby, al het mannelijk zorgpersoneel krijgt DNA-test. Familie comapatiënt is ‘woedend, getraumatiseerd en in shock’

[quads id=1]

Zwanger in coma

Alle mannelijke medewerkers van het verpleeghuis in Phoenix waar een vrouw die in een diepe coma ligt onlangs van een baby beviel, moeten DNA afstaan. De politie van de Amerikaanse stad heeft daartoe bevel gegeven, bevestigt ook de Hacienda HealthCare-kliniek zelf aan diverse Amerikaanse media.

[quads id=1]

Meer dan 10 jaar geleden

De 29-jarige vrouw was meer dan tien jaar geleden bijna verdronken en kwam daardoor in een vegetatieve staat (coma) terecht. Met het afnemen van erfelijk materiaal wil de politie erachter komen wie de vrouw zwanger heeft gemaakt.

Zwanger gemaakt

Tot verbijstering van personeelsleden bracht de vrouw eind december ineens een gezond jongetje ter wereld. De kliniek zelf overwoog daarop ook zelf het personeel om DNA te vragen, maar zag daarvan af omdat dit in strijd zou zijn met federale wetten.

[quads id=1]

“We zullen blijven meewerken met de politie van Phoenix en alle andere onderzoeksinstanties om de feiten boven tafel te krijgen in deze zeer verontrustende en ongehoorde situatie”, aldus de kliniek.

Verontrustende situatie

De familie van de vrouw heeft via het Openbaar Ministerie laten weten “woedend, getraumatiseerd en in shock” te zijn. De familie ontfermt zich wel over de zuigeling.

Bekijk hier de video erover:

[quads id=1]

Bron: TPO
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.