Foto’s – 50 jaar huwelijk voor echtpaar Bakridi – Hoeseni ~ Suriname

getrouwd Suriname

Suriname ~ 50 jarig huwelijksjubileum 5 januari 1969 – 5 januari 2019.
Het jubilerend echtpaar dhr. Bakridi Mezher Ali ( 71 jr ) en mevr. Hoeseni Sairaghatoen ( 69 jr ) uit Suriname mochten 5 januari j.l. hun 50 jarig huwelijks jubileum vieren.

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

Op 16 jarige leeftijd werkte dhr. Bakridi als handlanger in de bouw. Na enkele jaren was hij ook nog buschauffeur op diverse routes zoals lijn 2, lijn 7 en PL. Tot aan zijn pensionering was hij metselaar. Mevr. Hoeseni is huisvrouw en had de zorg over de kinderen.

[quads id=1]

6 kinderen

Dit echtpaar heeft 6 kinderen. Als hobby heeft dhr. Bakridi hengelen. Tevens doet hij ook aan klein landbouw. Mevr. Hoeseni staat heel graag in de keuken dus houd van koken. Verder bezoekt het echtpaar diverse kerken ongeacht het geloof.

[quads id=1]

Ongeacht geloof

Uit handen van de Onderbestuurs Opzichter dhr. Koendjbiharie Jhonhoinis die vergezeld was van de Bestuurs Opzichter mevr. Bhulai Debika die de Districts Commissaris mevr. Audrey Hankers vertegenwoordigde, mocht het echtpaar de gebruikelijke enveloppe en bloemstuk in ontvangst nemen namens de President van Suriname en First Lady.

Bekijk hier de foto’s:

Bron: BIC Wanica Zuid-Oost
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.