Anoniem – Ik heb dringend advies nodig. Mijn vriend is verslaafd ~ Nederland

drugs Nederland

Nederland ~ Ik ben Laura 38 jaar en heb sinds 3 jaar een relatie met Glenn. We wonen in Nederland. Hij is 50. Hij heeft kinderen en ik ook. Toen wij begonnen had hij een eigen zaak in Nederland maar die liep niet helemaal lekker.

[quads id=1]

Relatie in Nederland

Op mijn advies heeft hij de zaak gesloten en is bij mij ingetrokken. Hij is de ideale partner en ik ben echt gelukkig met hem. In hem vind ik alles wat ik zoek in een man, hij is mijn steun en toeverlaat, doet alles, hij kookt, maakt schoon, is heel zorgzaam, doet alles voor de kinderen, ik kom niets tekort, hij is heel open en eerlijk.

[quads id=1]

Perfecte man

Kortom: Ik ben zijn prinses en hij doet er alles aan om mij en de kinderen gelukkig te maken. Hij zegt als ik gelukkig ben dan is hij het ook. Ik ben een zelfstandige, succesvolle en onafhankelijke dame met een goede baan die niet rookt en niet drinkt. Samen hebben wij het fijn en genieten van het leven.

Hij is verslaafd

Nu komt het: Glenn is coke verslaafd. Ik had al een vermoeden, had hem meerdere malen ermee geconfronteerd maar had geen bewijs. Tot ik een paar maanden geleden het bewijs vond. ( Lege cokezakje met restjes) Hij kon niet meer ontkennen en heeft toegegeven. Ik heb hem gezegd dat ik dit niet accepteer, ik heb dit als kind meegemaakt en weet wat voor ellende het veroorzaakt.

[quads id=1]

Kliniek in Nederland

Hij wilde mij niet kwijt en was bereid om hulp te zoeken. Al zijn geld en bankpassen gaf hij aan mij en is heeft zich aangemeld bij een kliniek hier in Nederland. Hij is 1 maand intern geweest en daarna wekelijks. Ik was blij dat hij bereid was dit voor ons te doen. Hij houdt echt van mij en ik ook van hem.

Nu sinds kort vond ik zijn gedrag een beetje raar en kom erachter dat hij een terugval heeft. Ik weet niet wat te doen. De relatie beëindigen want zal het nooit accepteren of blijven vechten. Ik geef meestal snel op maar hou van hem en we hebben de ideale relatie.

[quads id=1]

Vreemd gedrag

Mijn vrienden, familie en collega’s zeggen allemaal hoe ik bof met een vent als Glenn. Diep van binnen schaam ik me een beetje voor hem ondanks het niet te zien is aan hem. Hij is knap en intelligent. Gewoon een normale man waar niets vreemds aan te merken is.

Ik schaam me

De kinderen zien hem als voorbeeld en zijn gek op hem. Maar hij heeft wel een cokeverslaving en kan zo een €200 of meer per keer eraan uitgeven en vermoedelijk heeft hij 1 keer in de 2 weken die behoefte. Als ik hem ermee confronteer is hij wel eerlijk en draait er niet omheen.

drugs Nederland
Voorbeeldfoto van iamkojoe

Hij is nooit agressief tegen mij geweest, niet eens zijn stem verheffen en altijd heel zorgzaam en lief. Nooit geld van me genomen wat de meeste verslaafden wel doen. Integendeel zorgt hij dat wij niets tekortkomen. Voor mij is het heel moeilijk want mijn verstand zegt loslaten en mijn gevoel zegt van niet.

[quads id=1]

We komen niets te kort

Kijk. Hij is 50 en komt uit een hele lange relatie met kinderen. Toen ik achter zijn drugsgebruik kwam wist ik meteen ook de (echte) reden van zijn stukgelopen huwelijk: Zijn verslaving. Hij en zijn ex hebben heel goed contact en zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Ook tijdens zijn huwelijk heeft hij jaren gebruikt. Naar een kliniek geweest. Ook hier in Nederland. Tevergeefs. Dus zij  had de hoop opgegeven en heeft de relatie beëindigd.

[quads id=1]

Ze heeft wel opgegeven

En dat beangstigt mij want als hij dat niet voor zijn vrouw en kinderen toen over had waarom zou hij het nu wel doen voor mij? Hij zegt wel dat hij nooit eerder van iemand heeft gehouden zoals hij van mij houdt en dat geloof ik ook gezien zijn daden maar toch beangstigt het mij. Ik ben zijn 2 de echte relatie en hij is echt een gezinsman. Daarom snap ik niet waarom hij niet kan afkicken. Snappen jullie het? Ik hoop echt dat jullie mij serieuze reacties kunnen geven. Want ik weet het gewoon echt niet meer. Groetjes van Laura

Gerelateerde verhalen:

Video – Anoniem: Ik ben 20 jaar en verslaafd aan omgang met mannen ~ Suriname

Anoniem: Moet ik met deze man weg uit Suriname naar Nederland?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig