Video’s – Overleden onze brother, biker Elvis Soekardjo – 53 jaar ~ Suriname

0

Suriname,

We staan zelden stil bij het woordje samen maar er ontstaat een groot gemis als samen er plots niet meer is. Er is een schakel die de dood niet kan verbreken. Liefde en herinnering leven altijd voort.

Rust zacht

Elvis Soekardjo

In de leeftijd van 53 jaar
Uit het oog maar niet uit het hart!

~ Free Angels Suriname ~

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden

Bekijk hier wat foto’s en video’s. Ook van de uitvaart:


U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

Comments are closed.