Vader, van 17 kinderen, uit Suriname gaat 7 jaar de gevangenis in ~ Frankrijk

Suriname Frankrijk

Suriname ~ 53-jarige vader van 17 kinderen uit Suriname gaat 7 jaar de Franse gevangenis in. Een jaar geleden werd hij gepakt met pure cocaïne in Frankrijk.

[quads id=1]

Drugs Frankrijk

Er waren 4 andere cocaïne-smokkelaars betrokken bij het strafbare feit. Alle 4 zijn gisteren berecht tijdens de rechtszitting in Frankrijk. Alfons A. vader van 17 kinderen hoorde de hoge straf van 7 jaar.

[quads id=1]

Smokkelen

Hij probeerde vanuit Suriname via, Frans Guyana, Frankrijk binnen te komen met drugs. Dit is overigens een populaire route voor drugssmokkelaars.

Suriname Frankrijk
Voorbeeld foto drugsverdachte in buitenland van van National Geographic Channel

Het pure spul wordt namelijk in Suriname voor 7 000 euro per kilo gekocht en in Frankrijk wordt het voor voor 25 000 euro verkocht.

In de gevangenis

[quads id=1]

Alle vijf beklaagden in de zaak blijven in de gevangenis. Alfonso A. is veroordeeld tot 7 jaar terwijl de ander 4 een gevangenisstraf van 4, 3, 2 en 1,5 jaar kregen

Klik hier om het volledige bericht te lezen.

Bron: ladepeche.fr
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.