Politiebericht ~ 32-jarige man overleden in het verkeer – 1e verkeersdode in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Bromfietser eerste verkeersdode in 2019. De 32-jarige Soeradj, Lachman is op zondag 6 januari in het ziekenhuis overleden nadat hij op donderdag 3 januari was aangereden in het district Saramacca in Suriname.

[quads id=1]

Overleden in Suriname

De politie kreeg op donderdag 3 januari de melding van een aanrijding aan de Mr. P. Chandishawweg tussen een bromfietser en een vrachtwagen waarbij er sprake was van zwaar lichamelijk letsels. Op de plek troffen de wetsdienaren het verkeersslachtoffer Lachman en de vrachtwagenchauffeur aan.

[quads id=1]

3 dagen na het ongeluk

Volgens verklaring van de vrachtwagenchauffeur reden hij en Lachman in dezelfde rijrichting over de P. Chandi Shawweg komende vanuit de richting van Uitkijk. Dat hij en zijn mede inzittende opmerkten dat de bromfietser lachman geruime tijd zigzag over de weg reed. Dat hij achter Lachman reed.

Zigzaggend over de weg

Voorts dat hij op een gegeven moment besloot om de bromfietser Lachman in te halen. Dat terwijl hij Lachman passeerde hij via zijn linker zijspiegel zag dat die plotseling op zijn bromfietser naar rechts uitweek en dat hij- Lachman- tegen de linker achterzijde van de vrachtwagen aankwam en op het wegdek viel.

[quads id=1]

Niet aanspreekbaar

Bromfietser Lachman was niet aanspreekbaar en is per ontboden ambulance naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo vervoert alwaar hij ter verpleging werd opgenomen. Op zondag 6 januari gaf de heer Soeradj, Lachman de geest.

[quads id=1]

Zondag overleden

De vrachtwagenchauffeur is in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het ontzielde lichaam van de heer lachman is voor obductie in beslag genomen. Lachman is de 1e verkeersdode van dit jaar.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.