Video – Zangeres Pearl Jozefzoon, bevallen van 2de baby in Nederland ~ Suriname

baby Suriname

Suriname ~ De zangeres met roots uit Suriname, Pearl Joan Jozefzoon, die tegenwoordig haar achternaam niet meer gebruikt in haar artiestennaam, is bevallen van een baby. Een zoon.

[quads id=1]

Roots uit Suriname

“Heel blij met de geboorte van onze zoon Ezra Samuel Klamer”, schrijft ze bij de babyfoto die ze op Twitter plaatst.

Baby Suriname
Pearl Joan Jozefzoon: @pearljoan. Heel blij met de geboorte van onze zoon Ezra Samuel Klamer. Foto van haar Twitteraccount.

[quads id=1]

Het is het tweede kindje dat Pearl Joan en haar man Renze Klamer verwelkomen. In 2015 kreeg het stel dochter Naomi.

2de baby

Jozefzoon en Klamer trouwden in 2014 in Loosdrecht. De twee leerden elkaar kennen in de voorbereiding op de EO Jongerendag in 2011.

Jozefzoon, die tweede werd van de eerste editie van The Voice of Holland, trad daar op als zangeres, terwijl Klamer de presentatie voor zijn rekening nam. Vervolgens kwamen ze in contact via Twitter, waar Klamer haar uitnodigde voor een date.

Video

[quads id=1]

Jan van den Bosch ontvangt zangeres Pearl Jozefzoon en haar man Renze Klamer. Ze praten over wat het betekent om christen te zijn in een wereld waar je vaak in the spotlight staat. Bekijk hier het prachtige interview:

Foto Videostil
Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.