Video – Heeft ex- vrouw van eigenaar het huis in Paramaribo in brand gestoken?

Brand Paramaribo

Paramaribo ~ Eigenaar beschuldigt ex-vrouw van brandstichting. De benadeelde bewoner van een pand zegt dat zijn ex-vrouw het pand in brand heeft gestoken.

[quads id=1]

Ex-vrouw Paramaribo

Volgens hem was hij ten tijde van de brand niet thuis. Kort voor de brand belde zijn ex-vrouw hem op en deelde hem mee dat zij het huis in brand heeft gestoken. Toen de bewoner naar huis reed, bleek dat zijn woning in Paramaribo inderdaad in brand stond.

[quads id=1]

Ze belde hem

Hij schakelde de brandweer en de politie in. De sterke arm is bezig met het onderzoek. De politie kreeg rond 01.30 uur een melding van een brand aan de Eldoradolaan, een zijstraat van de Wilhelminastraat te Paramaribo. Ter plaatse aangekomen werd een hoogbouwwoning aangetroffen van beton en hout.

Compleet afgebrand

De bovenwoning is compleet afgebrand. In verband met het onderzoek heeft Dagblad Suriname gesproken met brandweervoorlichter Harvey Laing. Hij zegt dat de alarmcentrale omstreeks 00.38 uur een melding kreeg van een woningbrand. Ter plaatse trof de brandweer een hoogbouwwoning aan die in lichterlaaie stond. Het betreft in deze een woning met een oppervlakte van 9 bij 15 meters. Ten tijde van de brand was niemand aanwezig.

[quads id=1]

Niet verzekerd

Volgens Laing was het huis wel aangesloten op het elektriciteitsnet, maar het was niet tegen brand verzekerd. De brandweer heeft een gascilinder van 28 lbs verwijderd uit het pand. Laing zegt dat het pand bewoond werd door vier personen. Twee gezinnen vertoefden op de bovenverdieping. De begane grond was onbewoond en achter het pand was ook een leegstaande opslagplaats.

Twee honden

Ook heeft de brandweer twee honden die op het terrein waren, verwijderd. De politie van Geyersvlijt te Paramaribo is bezig de oorzaak van deze brand te onderzoeken. Het onderzoek duurt voort. Voor dit jaar is dit de vierde woningbrand.

Bekijk hier een video van de brand:

[quads id=1]

Bekijk hier het bericht over de brand:

Video en foto’s: Nog meer branden in Paramaribo. Woning volledig verwoest.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.