Video – Bekendmaking – SLM Suriname heeft een nieuw vliegtuig

0

Suriname ~ SLM naar grotere hoogten door inzet nieuwe Boeing 737-700. De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij heeft haar jongste “Sabaku” in gebruik genomen.

SLM Suriname

Dit gebeurde op zondag 6 januari 2019. Bij de ingebruikname hebben geestelijken uit de christelijke -, hindoe- en moslimgemeenschap de inzegening verricht.

Nieuw vliegtuig

Het vliegtuig, een Boeing 737-700, draagt als naam “District of Brokopondo”. Door deze naamgeving koppelt de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) de krachtige dynamiek van dit district aan haar nieuwste aanwinst. Brokopondo is een bruisend district waarin de bewoners potentie en daadkracht hand in hand laten gaan en die vervolgens omzetten in succesvol ondernemerschap.

Brokopondo

Met de vernoeming van het nieuwe vliegtuig geeft de SLM de richting aan die onze nationale carrier opgaat; de naam staat voor het vertrouwen dat de SLM heeft in de nabije toekomst.

Regionale routes

PZ-TCT is de registratiecode van het tweede vliegtuig van de SLM uit de 737-700 serie. Dit toestel zal worden ingezet op de regionale routes en biedt plaats aan 120 economy class en 8 businessclass passagiers.

Bekijk hier de foto’s:

Bekijk hier een video ervan:


Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.