Politiebericht – Vrouwen vechten midden in de stad Paramaribo om een man

vechten Paramaribo

Paramaribo ~ Vrouw mishandelt vermoedelijke rivaal en wordt ingesloten. De 37-jarige Marillia H. is op zaterdag 29 december door de politie van het ressort Centrum Paramaribo aangehouden voor mishandeling.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De politie kreeg vanuit het Command Center de melding van een vechtpartij aan de Jodenbreestraat in Paramaribo. Daar aangekomen bleek het te gaan om een vechtpartij tussen twee vrouwen. De verdachte Marillia ,die vindt dat de andere vrouw een relatie met haar man heeft, wachtte haar op nabij haar werkplek. Marillia vroeg de vrouw om rekenschap, waarna er een woordenwisseling ontstond tussen die twee.

[quads id=1]

Relatie met haar man

Marillia bracht haar vermoedelijke rivaal vuistslagen toe op haar hoofd en andere delen van haar lichaam. Een beveiligingsmedewerker en de eigenaar van een handelszaak kwamen tussen de vechtende vrouwen en konden erger voorkomen.

Naar het ziekenhuis

Marillia werd door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Zij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

[quads id=1]

Haar rivale

Na medische behandeling is zij heengezonden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Marillia door de politie in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.