Politiebericht ~ Bebloede man met kap verwondingen stapt het bureau binnen ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Bewoner brengt medebewoner kapverwondingen toe; verdachte ingesloten. Op maandag 31 december deed een aangever bebloed het politiebureau van het ressort Uitvlugt te Paramaribo aan.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Hij verklaarde aan de politie dat hij samen met de 63-jarige Marlon D. op hetzelfde adres woonachtig is. Verder dat hij en Marlon een woordenwisseling kregen dat uitmondde in een vechtpartij. Dat Marlon hem op een bepaald moment met een scherpvoorwerp te lijf ging en hem daarmee kap verwondingen toebracht op zijn hoofd en aan zijn hand.

[quads id=1]

Kap verwondingen

Marlon werd opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

AZP Paramaribo

Het slachtoffer deed met een visum de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis aan. Voor verdere medische behandeling is het slachtoffer verwezen naar een specialist.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.