Dankbetuiging voor onze overleden dochter en moeder 38-jarige Abuela Eersteling ~ Paramaribo – België

overleden Paramaribo

Paramaribo,

De Heer is haar herder,
het ontbreekt haar aan niets

[quads id=1]

~ Dankbetuiging ~

Abuela Frederika Kazinza Eersteling

Geboren Paramaribo 26-6-1980
Overleden België 14-12-2018

overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.