Video – Baby van 1 naar beneden gegooid door man in flatgebouw ~ Nederland

baby Nederland

Nederland ~ Baby van één jaar oud van eerste verdieping gegooid van flat in Nederland: man aangehouden. (Update: De man is de vader van de baby) Een kind van één jaar oud is zaterdagavond van de eerste verdieping van een galerijflat gegooid.

[quads id=1]

Flat in Nederland

Dat gebeurde aan de Fresiastraat in Ridderkerk in Nederland. De baby ademt en is volgens de politie met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het kind eraan toe is. Er is een man van 41 jaar aangehouden. Volgens een ooggetuige is de man opgepakt aan de overkant van de straat. Hij was tussen geparkeerde auto’s in elkaar gezakt.

[quads id=1]

Relatie onduidelijk

Wat de rol van de aangehouden man is in dit verhaal en wat zijn relatie tot de baby is, is nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart in de omgeving. “Het is midden in een woonwijk gebeurd”, vertelt een verslaggever ter plaatse. “De politie is nu volop bezig met het verhoren van mensen, om te kijken wat zij gezien en gehoord hebben.” Getuigen en de directe buren van het huis waar dit voorval zich heeft afgespeeld, zijn meegenomen naar het bureau.

We maken ons zorgen

Bewoners Fresiastraat na drama met 1-jarig jongetje: ‘We maken ons zorgen’ “Het was een drama om te zien”, zegt buurtbewoner Rob over het voorval in de Fresiastraat in Ridderkerk zaterdagavond. Een jongetje van één jaar werd vanaf de eerste verdieping van de galerijflat in Nederland gegooid. “Hij kwam zo op het beton terecht. Niet best.”

[quads id=1]

Een man voor het raam

De toestand van de dreumes is kritiek, meldt de politie. Even na 18:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd dat het kind met opzet van de verdieping zou zijn gegooid. Rob ging naar buiten toen hij rond die tijd een man voor z’n raam – tegenover de flat – heen en weer zag lopen.

Andere man

“Er kwam een andere man aan, die ging op de grond liggen bij mijn auto, trok zijn shirt uit en deed net alsof hij geraakt was. Hij had geen schoenen meer aan”, vertelt Rob. Een aantal toegesnelde agenten gingen naar de man toe, terwijl de andere politiemannen naar het slachtoffertje gingen. “Toen de politie de man oppakte, begon hij keihard te gillen.”

[quads id=1]

Onbekend

Deze 41-jarige man komt Rob niet bekend voor. “Ik ken het gezin niet. Ik heb de vrouw wel eens zien lopen in de buurt, maar die gozer tussen de auto’s ken ik al helemaal niet.” Ook voor een andere buurtbewoner is het gezin niet erg bekend. “Ik weet van buren dat het een gezin is met wat problemen, maar verder niet. De moeder van het jongetje was net alleen maar aan het huilen en rondjes aan het lopen rond haar kindje op de grond. Ik hoop dat het kindje nog leeft.”
Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]

Bron:RTVRijnmond
https://www.rijnmond.nl/nieuws/176874/Jongetje-van-een-jaar-oud-van-eerste-verdieping-gegooid-man-aangehouden