Video – Lijst met slachtoffers bootramp Suriname. Uitvaart vandaag!

boot Suriname

Suriname ~ President Bouterse woont singi neti slachtoffers bootongeluk bij. De president van de republiek Suriname, Desiré Bouterse heeft de singi neti, ter nagedachtenis van de slachtoffers van het bootincident op de Coppenamerivier, bijgewoond.

De pijn en verdriet was goed af te lezen van de gezichten van de bewoners van Grankreek. Van dit Inheems dorp lieten vier kinderen en vijf volwassenen het leven tijdens het tragisch voorval op de Coppenamerivier, in de ochtend van 27 op 28 december 2018.

Bekijk hieronder de volledige lijst met slachtoffers

boot Suriname

1) April Decharel 4 jaar
2) Biswane Djisrijel 4jaar
3) Hanoeman Anjenie 1 jaar
4) Hanoeman Archana 6 jaar
5) Hanoeman Helga 30 jaar
6) Monjok Chivaro 3 jaar
7) Monjok Lasrissa 7 jaar
Monjok Orchinio 6 jaar
9) Narsing Anipa Paje 69 jaar
10) Narsing Elisa 42 jaar
11) Taloon Chenilio 22 jaar.

Nog vermist

Taloon Tursilla 21 jaar wordt nog vermist

Deze singi neti werd op vrijdag 4 januari in het dorp Grankreek in het district Saramacca gehouden. President Bouterse en de totale regering hebben vanaf het begin hun medeleven getoond. De districtscommissaris van Saramacca, Laksmienarain Doebay en de minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal zijn ook aanwezig geweest bij de singi neti. Tijdens deze singi neti zijn er verschillende troostliederen en gebeden gebruikt om de nabestaanden de nodige troost te geven.

Begrafenis VANDAAG

De begrafenis van acht dorpsbewoners vindt plaats op zaterdag 5 januari te Groningen.
Kijk hier naar een live video’s van de uitvaart:

Luister hier naar een lied van Faizel Monsanto voor de slachtoffers:

Ik wil een moment nemen om al de slachtoffers van het bootongeluk te gedenken.. Maar meer aan de nabestanden..vrienden, kennissen en familyleden..van hieruit bied ik myn condoleances aan..moge God jully kracht geven in deze donkere dagen waar mensen tekort aan schieten.
Het brande echt op me hart om op deze manier myn bijdrage te leveren❤.
Ik hoop door middel van dit lied het een troost mag betekenen voor de nabestaanden. Ken jy een family lid of een close persoon van de slachtoffers, mag jy graag de persoon taggen of dit lied met de persoon delen😊. Ik kom zelf uit het dorp matta en wy leven mee met degene die een geliefde hebben verloren. #may God rest their soul in peace🙏😔
#Be blessed❤❤


Bekijk hier nog wat video’s: