Overleden – Juf Marita Menso – Kensmil ~ Natin Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

R.I.P juf

Marita Menso – Kensmil

[quads id=1]

We zullen u erg missen

R.I.P en de welgemeende condoleance aan de nabestaanden en de NATIN familie.

U was zoveel in één Juf Menso, ik denk dat elke student van Natin die u gekend heeft dit kan beamen.
Dank u dat u een wezenlijke bijdrage heb geleverd aan de ontwikkeling van een gewone mungo Boi. U zei altijd: van waar u komt is niet zo belangrijk als waar u gaat, focus op je toekomst en niet je verleden.
Thank you.

Rust zacht mama Menso.

~ Elias H. ~

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart
[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.