Mijn girlfriend Vanessa is vandaag 30 jaar geworden ~ Suriname

verjaardag Suriname

Suriname,

Hallo iedereen. Helpen jullie me mee met het feliciteren van mijn lieve vriendin? Ze is vandaag 30 jaar geworden. 

[quads id=1]

Haar naam is

Vanessa Akaamba 

Van harte gefeliciteerd, Vanessa. Vele gezonde en succesvolle jaren na deze. Heel veel liefde. 

Namens,
Visagist Inarda Ajeremi

[quads id=1]

verjaardag Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.