Mijn girlfriend Vanessa is vandaag 30 jaar geworden ~ Suriname

0

Suriname,

Hallo iedereen. Helpen jullie me mee met het feliciteren van mijn lieve vriendin? Ze is vandaag 30 jaar geworden. 

Haar naam is

Vanessa Akaamba 

Van harte gefeliciteerd, Vanessa. Vele gezonde en succesvolle jaren na deze. Heel veel liefde. 

Namens,
Visagist Inarda Ajeremi

verjaardag Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

Comments are closed.