Anoniem ~ Ik ben 1 keer op vakantie geweest naar Suriname. En nu wil ze dat ik haar kinderen erken

Vakantie Suriname

Suriname ~ Lieve FamilieNieuws. Ik ben Leo uit Zoetermeer. Ik vind het eigenlijk heel stom dat ik jullie schrijf. En ik voel me ook schuldig. Omdat ik echt stapelgek op mijn Stella uit Suriname.

[quads id=1]

Maar iets aan onze relatie voelt raar aan. Ook mijn zoon is het helemaal niet eens met mijn relatie. Mijn dochter en mijn moeder wel. Die zijn blij

Stella uit  Suriname

Ik heb een zoon van 35 en een dochter 30. Zelf ben ik 55 jaar. Ik ben schilder en aannemer van beroep. Mijn vrouw id dood. Al meer dan 20 jaar. Uiteraard wel wat vriendinnetjes gehad maar het gevoel dat ik met Stella heb, heb ik nooit gehad. Ik heb wel eens eerder een vriendinnetje uit Suriname gehad. Zelfs 3 jaar lang. Maar helaas is dat niets geworden.

[quads id=1]

Dating site

Ze werd verliefd op een ander. Kan gebeuren. Ik was niet echt opzoek naar weer een meisje uit Suriname maar toen ik Stella tegenkwam was ik wel meteen blij. Ik ken Stella via een datingsite. Ongeveer een jaar geleden begonnen we te chatten. We kregen een relatie. Ik had haar nog niet gezien maar we zijn heel intiem geworden. Ze heeft zelfs contact met mijn dochter en met mijn moeder hier in Nederland.

Vakantie in een hotel

Vakantie Suriname

Voorbeeldfoto van WBBJ – TV

Vakantie naar Paramaribo. Suriname is zo ver. Ik wilde haar zo graag zien en heb een vakantie naar Paramaribo geboekt. Lekker een paar weken in een hotel. Samen met mijn lief. Stella is bijna 40. Erg jong ja. Daar zat ik in het begin ook mee. Maar ze heeft heel wat meer levenservaring. Ik weet heel veel van haar Ze is een hardwerkende Surinaamse vrouw die merendeel alleen voor haar kinderen heeft moeten zorgen. Ze heeft twee dochters. 1 van 9 en 1 van 12 jaar. Ze hebben wel verschillende vaders. Maar geen van ze is in haar leven. Ik heb diep respect voor haar.

[quads id=1]

Verschillende vaders

Ik ben dus een maand geleden bij haar op vakantie geweest. In het hotel en ook bij haar thuis. Ik had een geweldige tijd. De familie van Stella, haar vrienden ik heb iedereen ontmoet. Ik heb Stella gevraagd om met mij te trouwen. Ze heeft ja gezegd. Het klikt gewoon heel goed tussen ons. Maar nu heeft ze me iets gevraagd waar ik helemaal niet zo blij mee ben.

We gaan trouwen

Ze wil dat haar kinderen ook mijn naam gaan dragen. Nu dragen ze de naam van hun moeder. Dus niet van hun vader. Die is niet in hun leven. Ik vind haar kinderen best lief en accepteer ze in mijn leven. Maar om nu te zeggen dat het ook mijn kinderen zijn vind ik wel heel erg ver gaan. Ik heb een Surinaamse vriend hier in Zoetermeer. En hij heeft tegen mij gezegd dat het heel normaal is in Suriname. Hij heeft een vriendin en haar eerste zoon draagt nu ook zijn naam. Hij zegt dat ik me daar geen zorgen om hoef te maken

[quads id=1]

Ik wil haar niet kwijt

Hij schrijft samen met mij deze brief naar jullie. Hij zegt dat jullie mij ook zullen zeggen dat het normaal is. Ik ben een oerHollandse bakra. Ik denk natuurlijk heel anders. Ik wil niet zomaar nee zeggen tegen Stella en haar hierdoor kwijtraken. We hebben echt een hele fijne tijd gehad samen in Suriname. En ik wil dolgraag mijn leven met haar delen.

Mijn kinderen

Maar natuurlijk is het ook belangrijk tegenover mijn eigen kinderen dat ik de juiste beslissing neem. Wat gebeurt er als ik die twee kinderen erken? Hebben ze dan dezelfde rechten als mijn echte kinderen? Moeten ze ook hier komen wonen?  Krijgen ze dan een paspoort?  Er staat heel veel online. Ik heb ook gebeld met de instanties die erover gaan. Ik krijg niet altijd een bevredigend antwoord.

[quads id=1]

Maar natuurlijk ben ik ook een beetje bang geworden. Ik ben namelijk ook vervelende verhalen tegengekomen op het internet. Mannen die gebruikt worden. Suikeroompjes noemen ze ze. Veel vrouwen uit het buitenland willen een rijke Europese man. Ik ben niet rijk, maar mijn zoon en ik runnen samen de zaak. We hebben goed kunnen sparen.

Ik ben niet rijk

Er zijn heel wat dingen waar ik aan moet denken. Ik heb geprobeerd hier met Stella over te praten maar ze reageert erg beledigd. Zegt dan ook dat ik niet van haar en de kinderen hou. Maar dat is niet zo. Juist wel. Maar ik kan toch niet zomaar twee kinderen erkennen die niet van mij zijn?

[quads id=1]

Niet mijn kinderen

Of denk ik nu veel te Nederlands. Wij zijn natuurlijk ook een beetje stijf. Ik zou graag hierover willen praten met iemand. Iemand die hetzelfde mee heeft gemaakt. Of als mensen mij wat advies hierover kunnen geven. Ik stel dat zeker op prijs. Ik dank jullie allen vriendelijk voor het lezen van mijn vraag. En hopelijk tot snel in Suriname. Waar de liefde van mijn leven zit. Groeten van Leo.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem ~ Ik heb een vakantie liefde in Suriname. Moet ik hem ‘laten halen’?

Anoniem ~ Mijn vakantie liefde wil niet meer emigreren naar Nederland ~ Suriname

Wil je ook je vakantie video, vlog of verhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

P.s. Heb je onze page al geliked? Meer dan 100.000 volgers zijn jou al voor geweest. Like FamilieNieuws.com voor persoonlijke, intieme en vakantie verhalen uit Suriname en Nederland!!
Bij ons vind je tevens het laatste nieuws uit Paramaribo, Suriname en Nederland. Plaats hier ook GRATIS een overlijdensbericht en andere familieberichten zoals felicitaties etc.
Laat het weten aan al je vrienden!
Adverteren bij ons? Dat kan!

Tags van onze verhalen: #vakantie #Suriname #Paramaribo #liefde #Nederland #vliegtuig #binnenland #Amsterdam #KLM #SLM #luchtvaart #tropischregenwoud #zon #zee #strand #rivieren #sugardady #suikeroom #trouwen #dating #datingsite