Video en foto’s: Nog meer branden in Paramaribo. Woning volledig verwoest.

Brand Paramaribo

PARAMARIBO – Een hoogbouw woning aan de Eldoradolaan, een zijstraat van de Wilhelminastraat te Paramaribo, is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig door brand verwoest.

[quads id=1]

Woning Paramaribo

Volgens bronnen bij de brandweer die dWT sprak was de woning die aangesloten was op het elektriciteitsnet, niet tegen brand verzekerd. Twee honden konden gered worden. Uit de woning werd een 28 lbs gascilinder gehaald. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

[quads id=1]

Nog een melding

De brandweer kreeg ook melding van een woningbrand aan de Theodorusstraat te Van Dijk. Een matras, scheidingsmuur en plafond hadden vlam gevat. Buurtbewoners konden de brandende matras blussen. De woning die door een man werd bewoond was niet op het elektriciteitsnet aangesloten noch verzekerd.

Geen persoonlijke ongelukken

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie heeft beide zaken in onderzoek.
Bekijk hier de video en foto’s:
[quads id=1]


[quads id=1]

Foto en video van Sautje GzSp Persaud
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.