Politiebericht – Jonge vrouw zonder rijbewijs opgesloten na ernstig auto ongeluk te Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~ Autobestuurster na aanrijding in verzekering gesteld. De politie van het ressort Geyersvlijt heeft op zondag 30 december 2018 de 27-jarige Chandel, S. aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Geen geldig rijbewijs

Zij is ingesloten omdat zij haar auto had bestuurd, terwijl zij niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs. Chandel veroorzaakte op 30 december een aanrijding met een andere personenauto op de kruising van de Rembrand- en de Topaasstraat.

[quads id=1]

Ongeval in Paramaribo

Het politie onderzoek heeft uitgewezen dat Chandel zich alleen in haar voertuig bevond. Ze reed over de Rembrandstraat en verleende geen voorrang aan het verkeer dat zich op de Topaasstraat bevond met als gevolg de aanrijding. De bestuurder en de twee mede-inzittenden van het ander voertuig hebben zware lichamelijke letsels opgelopen.

AZP Paramaribo

Per ontboden ambulance zijn de drie gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De twee mede inzittenden zijn met een sleutelbeen-, heup- en ribfractuur ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. De autobestuurder is na medische behandeling heengezonden.

[quads id=1]

Ze is opgesloten

De veroorzaker Chandel is niet in het bezit van een rijbewijs en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Zij heeft lichte verwondingen opgelopen.
Beide voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van het ressort Nieuwe Haven.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.