Video – Nederlandse Rapper doodgeschoten in Rotterdam. 15-jarig meisje aangehouden

rapper Rotterdam

Rotterdam ~ De Rotterdamse rapper Feis is overleden. Dat heeft zijn management op nieuwjaarsmorgen bekend gemaakt.

[quads id=1]

Rapper uit Rotterdam

Vrienden van de rapper reageren geschokt op Facebook. “Mijn heel jaar verpest door ernstig verdriet”, schrijft Tony Pengel, ook wel bekend als rapper U-niq.
[quads id=1]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2152782291438561&set=a.400943569955784&type=3

Door de schietpartij in Rotterdam, die rapper Feis het leven kostte, blijkt zijn 31-jarige broer zwaargewond te zijn geraakt. De 32-jarige Rotterdamse rapper Feis overleed dinsdag in de loop van de dag in het ziekenhuis.

Broer ook gewond

Zijn broer kon, ondanks zijn zware verwondingen, op eigen kracht naar het ziekenhuis komen. Hij ligt daar nu nog.

[quads id=1]

De zeven verdachten die zijn opgepakt, zijn een meisje van 15, twee vrouwen (32 en 59) en vier mannen van 36 tot 45 jaar. Ze komen allemaal uit Rotterdam.

Minderjarige aangehouden

De politie vermoedt dat er voorafgaand aan de schietpartij aan de Nieuwe Binnenweg ruzie is geweest in een horecagelegenheid. Bij de aanhouding van de verdachten hebben agenten waarschuwingsschoten gelost.

[quads id=1]

Met Ali B.

Faisal Mssyeh, zoals Feis officieel heet, kreeg bekendheid door zijn samenwerking met rapper U-Niq in het nummer Klein, klein jongetje uit 2006. De Rotterdamse rapper bracht pas in 2014 zijn eerste soloalbums uit: Gebouwd voor dit en Hard van buiten, gebroken van binnen.

Feis werkte samen met onder anderen Winne, Kempi, Murda Turk, Hef, Sjaak, Appa en MocroManiac. De Rotterdammer deed ook mee aan het programma Op Volle Toeren van Ali B, waarin hij een liedje van de Nederlandse zangeres Maribelle coverde.

Feis is 32 jaar geworden.

Bekijk hier een video omtrent zijn dood:

[quads id=1]

Kijk hier naar een video van de rapper de rapper samen met Ali B.

Bron RTL Boulevard en Rijnmond.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.