Overleden – Mijn 36-jarige zoon, Rayan Babel ~ Amsterdam

overleden Amsterdam

Amsterdam,

Ik buig mijn hoofd omdat ik op God vertrouw.

Hij alléén kent mijn innig geliefde zoon

Rayan Jermain Babel

[quads id=1]

…en weet wat goed voor hem is.

Met intens verdriet, maar in vertrouwen dat hij nu in goede handen is bij zijn Heer en Heiland, geef ik kennis van zijn overlijden op 36 jarige leeftijd.

Rayan heeft op 24 december j.l. het aardse leven verruild voor een eeuwige en veilige plek bij zijn schepper.

De crematie heeft op 29 december j.l. in besloten kring plaatsgevonden.

Rust zacht mijn lieve zoon

Jouw mama,

Mildred Alexander

[quads id=1]

overleden Amsterdam

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.