Politiebericht – Man kapt nichtje in Paramaribo.

Suriname Paramaribo

Paramaribo ~ De 42-jarige Derick G. heeft op vrijdag 28 december zijn 19-jarige nichtje Saijel P. met twee scherpe voorwerpen kap- en snijverwondingen toegebracht aan haar rechter onderarm.

[quads id=1]

Kappartij Paramaribo

De politie van het ressort Flora te Paramaribo deed na de melding van de kappartij het adres aan. Derick werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De twee scherpe voorwerpen zijn aangetroffen en in beslag genomen.
Het slachtoffer is medisch behandeld op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en voor verdere behandeling verwezen naar de orthopeed.

[quads id=1]

AZP Paramaribo

Onderzoek wees uit dat neef en nicht op de bewuste dag ruzie kregen om een waterkoker. Derick bedreigde zijn nicht die drie keer na elkaar water opwarmde in een waterkoker die hem toebehoort, te zullen kappen. Neef en nicht geraakten toen in een woordenwisseling, waarbij Derick zijn nichtje aan haar hoofd duwde en slagen toebracht.

[quads id=1]

Om een waterkoude

Saijel greep naar het heet water en gooide dat op Derick die haar door mishandelde ondanks haar waarschuwingen. De neef liep 2e graad brandwonden op, maar ondanks de brandwonden liep hij naar zijn kamer en kwam gewapend met twee scherpe voorwerpen op zijn nichtje af. De vader van de jonge dame die het gebeuren zag, kwam tussen beiden en vroeg Derick zijn dochter niet te kappen.

[quads id=1]

Brandwonden opgelopen

De verhitte Derick bleef maar zwaaien met de scherpe voorwerpen in de richting van zijn nichtje, waarbij zij op een bepaald moment aan haar onderarm werd geraakt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Derick in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.