Kollaard & Jansen Uitvaartzorg

Kollaard en Jansen Uitvaartzorg - FamilieNieuws Bedrijvengids

Kollaard en Jansen uitvaartzorg is een jonge Utrechtse uitvaartonderneming met voor veel mensen bekende gezichten. Gerda Jansen en Koen Kollaard besloten in 2015 om een zelfstandige uitvaartorganisatie te starten en zich voornamelijk te richten op de regio Utrecht en omstreken. 
Inmiddels is Mieke van den Broek als uitvaartverzorgster aangetrokken om te kunnen voldoen aan de huidige wensen op uitvaartgebied.

Er is een hechte samenwerking met uitvaartvereniging Terra Nova, een vereniging met ruim 10.000 leden in Utrecht e.o., waarvoor Kollaard en Jansen uitvaartzorg alle uitvaarten verzorgt. Ongeacht uw levensovertuiging of uw  keuze voor cremeren, begraven of donoren is het bij elke uitvaart onze intentie te zorgen voor een memorabele dag voor familie en nabestaanden. “samen zorgen voor een passend afscheid”,

KJ-Uitvaart

Kollaard en Jansen uitvaartzorg is telefonisch
dag en nacht bereikbaar.
 030 – 233 34 56

Kollaard en Jansen uitvaartzorg
CVU Terra Nova uitvaart showroom

Adres Svend Asmussenpad 3
 3543 GM Utrecht
Telefoon 030 – 233 34 56
E-mail[email protected]

Openingstijden uitvaart showroom

maandag t/m donderdag10.00 – 16.00 uur
vrijdagop afspraak