Video’s – Lichamen zwangere vrouw en jongetje gevonden. Vreselijk bootongeluk in kerst vakantie ~ Suriname

overleden Suriname vakantie

Suriname ~ Laatste twee lijken bootramp geborgen. De lichamen van de laatste twee vermisten van de bootramp van vrijdag op de Coppenamerivier zijn zondag geborgen.

[quads id=1]

Bootongeluk Siuriname

Het gaat om de zwangere vrouw en het kind van Tachiro Biswane. In totaal zijn tien lijken geborgen. Biswane, afkomstig uit Grankreek te Suriname, had vrijdag al laten blijken geen hoop te hebben dat zijn 22-jarige vrouw en driejarige zoon het zouden redden.

[quads id=1]

Hele gezin kwijt

“Ik ben mijn hele gezin kwijt”, zei hij toen tegen de Ware Tijd. “Zowel mijn vrouw als zoon weet niet te zwemmen en ze zullen het niet gehaald hebben”, zei hij aangeslagen.

[quads id=1]

Kunnen niet zwemmen

De overlevenden werden vrijdag naar het Militair Hospitaal gebracht, waar ze bezocht werden door president Desi Bouterse en de ministers Stuart Getrouw en Ronni Benschop.
overleden Suriname vakantie
Volgens een verklaring van het NII keren de mensen zondag terug naar hun dorp.

Uit Grankreek

Het gros van de opvarenden is afkomstig uit Grankreek te Suriname.
Bekijk hier meerdere video’s over het ongeval:

[quads id=1]

Bron: DWT

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.