Politiebericht – 51-jarige man overleden in het verkeer ~ Paramaribo

verkeer Paramaribo

Paramaribo ~ Bromfietser dodelijk aangereden; verkeersbarometer naar 76. De 51-jarige bromfietser Ramchandar Chedie werd in de vroege ochtend van maandag 31 december dodelijk aangereden door een personenauto aan de Oude Charlesburgweg Paramaribo.

[quads id=1]

Verkeer Paramaribo

De bromfietser reed over voornoemde weg komende vanuit de richting van de Ringweg, terwijl de autobestuurder in tegenovergestelde richting reed.
Volgens verklaring van de 52-jarige autobestuurder Maikel T. reed de bromfietser op een gegeven moment zig-zag over de Oude Charlesburgweg.

[quads id=1]

Hij reed zigzaggend

verkeer Paramaribo

Hij week uit naar de rechterzijde om een aanrijding te voorkomen, maar de bromfietser kwam wederom op zijn rijhelft waardoor hij de bromfietser aanreed. De bromfietser overleed ter plaatse. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is hangende het politioneel onderzoek na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslaggenomen.

[quads id=1]

Rijbewijs ingevorderd

Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd. Maikel werd overgebracht naar het politiebureau en is na te zijn voorgeleid heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.