Video – Nieuw in Suriname: Supreme TV. Televisie op kanaal 22.2

televisie Suriname

Suriname ~ Met Suriname Premium Media (Supreme TV) willen Odette Miranda en Werner Duttenhofer jr. de Surinaamse samenleving een “unieke belevenis met kwalitatieve content” verschaffen.

Televisie Suriname

“Wij willen ons onderscheiden door eigen producties te maken en ons ook daarop te focussen. Naast zender zijn wij dus ook een productiehuis”, vertelt Miranda.

Supreme TV, die na een testfase van vijf maanden officieel op 18 december is gelanceerd op kanaal 22.2, begint in het nieuwe jaar met vooral eigen producties. In de eerste maand wordt de spits afgebeten met onder meer ‘De Grijze Tafel’, een talkshow waar drie vrouwen uit drie generaties met hun eigen ervaring en perspectieven spreken over het leven en alles daarom heen.

Testfase

De nieuwe televisiezender is een initiatief van Miranda en Duttenhofer Jr, directeur en aandeelhouder bij Radio 10. “Duttenhofer werkt weliswaar op eigen titel mee, maar dat neemt niet weg dat wij topproducties van Radio 10 zullen produceren voor de tv”, vertelt Miranda. Hoe dat precies zal gebeuren moet nog worden uitgewerkt. In de koker is alvast ‘Magic 10 on SUPREME’, het populaire programma (de Magic 10-hitlijst) van Radio 10 gepresenteerd door Raúl en Jo.

18 uur zendtijd

De televisiezender die achttien uur zendtijd heeft, zal ook met andere Surinaamse productiehuizen werken. “Natuurlijk kunnen wij de achttien uur per dag niet zelf invullen, maar het aanbod moet wel gestaag groeien. Vandaar dat we ook met andere productiehuizen samenwerkingen willen aangaan die bij ons een platform vinden voor onze uitzending. Ik denk dat dit ons ook onderscheidt van andere zenders die opstarten.”

Niet gebonden

Een ander onderscheid is volgens Miranda dat Supreme TV niet gebonden is aan een beperkte doelgroep met een etnische, politieke of andere agenda. “We willen elk seizoen met nieuwe producties komen. Supreme wil een zo gevarieerd aanbod bieden dat stap voor stap kan worden uitgebouwd.”

Op stapel staan ‘Do You Think You Can Cook’, een reality-kookprogramma waarin twee deelnemers het tegen elkaar opnemen door het gerecht van een professionele chefkok zo goed mogelijk na te maken en ‘Dans’, een programma voor jongens en meisje die thuis de nieuwste dance moves leren van Surinaamse dansprofessionals.

Kookprogramma

Op komst zijn verder ‘De Leukste School van Su’, een programma voor jong en oud waarin YouTubers FeWiejj en Siris op hun eigen humoristische wijze op zoek gaan naar de leukste middelbare school van het land.

Programma overzicht online

Bekijk hier het programma overzicht van vandaag:
Op het programmaoverzicht voor Zondag 30 december 2018 heeft Supreme Suriname de volgende movie marathon op schema;

06.00u film: Star Wars: Episode l – The Phantom Menace
08.15u film: Star Wars: Episode ll – Attack of The Clones
10.45u film: Star Wars: Revenge of The Sith
13.00u film: Star Wars: A New Hope
15.00u film: Star Wars: The Empire Strikes Back
17.15u film: Star Wars: Return of The Jedi
19.30u film: Star Wars: The Force Awakens
21.45u film: Star Wars: The last Jedi

Stay tuned en veel kijk plezier !


U kunt het elke dag bekijken op Facebook
Geschreven door Amanda Palis
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.