Politiebericht – Lifter verliest been na aanrijding met vrachtwagen ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Lifter negeert advies vrachtwagenbestuurder en wordt overreden. Een manspersoon liep in de tweede week van december bij een verkeersongeval op de weg naar West Suriname ernstige letsels op.

[quads id=1]

Verkeer Suriname

Hij raakte gewond aan zijn onderbenen, waardoor zijn ene been is geamputeerd. De politie van Zanderij kreeg op die bewuste dag de melding van een verkeersongeval op voornoemde weg nabij een bekende vakantieoord. Bij aankomst op de locatie werd het slachtoffer met zware letsels aan zijn onderbenen op het wegdek aangetroffen.

[quads id=1]

Op het wegdek

Per ontboden ambulance is de man afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waarbij zijn linker onderbeen is geamputeerd.

[quads id=1]

Hij wilde een lift

Het politioneel onderzoek wees uit dat een met hout beladen vrachtwagen voorbij het vakantieoord reed. Op dat moment rende een manspersoon in de richting van de vrachtwagen en schreeuwde naar de bestuurder hem te liften.

Hij greep de spiegel vast

Omdat de bestuurder zich op dat moment op een helling bevond, wenkte hij de man om op de top van de helling te gaan staan. De man gaf geen gevolg hieraan, maar rende naast het rijdend voertuig en greep op een bepaald moment de zijspiegel vast. Bij die manoeuvre viel de man en werd hij overreden door de vrachtwagen. Hij liet zware letsels op aan zijn benen.

[quads id=1]

Het rijbewijs van de 34-jarige vrachtwagenbestuurder Shaylin A. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.